23آبان
استراتژی صادرات همان چیزی است که به ورود محصولات و خدمات شما به بازارهای جهانی کمک میکند. همه فکرها و تصمیمهایی که شما برای رسیدن به اهداف توسعه صادرات دارید، استراتژی توسعه صادرات هستند. این استراتژی بر رشد کسب و کار، توسعه اقتصادی و در نتیجه بهبود سطح زندگی مردم تاثیرگذار است.
استراتژی صادرات شما باید بر اساس ارزیابی موقعیت خود و تحقیق درباره فرصتهای امیدوارکننده باشد. شما باید در مورد چگونگی دسترسی به مشتریان جدید و تأمین مالی صادرات خود و همچنین اطمینان از درک مسائل حقوقی و مالیاتی فکر کنید.
دلایل خود را برای صادرات مشخص کنید. موارد زیر چند مورد از دلایل استراتژی توسعه صادرات میتواند باشد.
ریسکهای خاص خود را برای استراتژی توسعه صادرات را مشخص کنید.
تصمیم بگیرید که کجا باید تلاش خود را متمرکز کنید.
اهداف و بودجه خود را تعیین کنید.
نحوه مدیریت استراتژی توسعه صادرات خود را برنامهریزی کنید.
درباره بازارهای صادراتی، آنچه که میتوانید اطلاعات بدست بیاورید.
بازارهای خارجی را شخصاً بررسی کنید.
تحقیقات بازار هدف
گزارشهای تجاری سولوتیس، نمونهای کامل از تحلیل بازار هدف هستند که آمار و روندهای صادارت و واردات، ترندها، ملزمات و سایر جزئیات مربوط به کشور مورد نظر را شامل میشوند.
در مورد مسائل حقوقی کلیدی در بازار صادرات بالقوه خود اطلاعات کسب کنید.
یک قرارداد فروش جامع تهیه کنید.
قوانین محلی و ترجیحات فرهنگی را در نظر بگیرید.
کانالی را برای فروش در بازار انتخاب کنید.
نحوه تحویل کالاهای خود را مشخص کنید.
در برابر عدم پرداخت خود را مصون کنید.
مذاکره در مورد روش پرداخت برای نمایش خطرات احتمالی
مراقب نحوه انتقال وجوه باشید.
قبل از انتقال هرگونه کالا، به بیمه شدن خود در برابر خطرات رایج فکر کنید.
خدمات ارزی
برای رفع تعهد ارزی، روشهای انتقال ارز، اعتبارسنجی مشتریان و ارائه راهکارهای تأمین مالی بینالمللی مشاوره بگیرید.
ایجاد یک استراتژی صادرات خوب به چندین عنصر کلیدی از جمله پول، زمان، استعداد، انرژی، تمرکز و تعهد نیاز دارد. یک صادرکننده موفق عزم خود را برای کشف عوامل مربوطه که در استراتژیهای صادراتی خاص برای هر بازار هدف استفاده میشود، کشف خواهد کرد. در این قسمت به بخشی از این عوامل مرتبط میپردازیم.
استراتژی شروع صادرات با محصولات یا خدماتی که ارائه میدهید شروع میشود. برخی از شرکتها و سازمانها معتقدند که محصولات یا خدمات داخلی آنها را میتوان بدون تغییرات یا تغییرات قابل توجه صادر کرد، اما حقیقت امر کاملاً مشخص است. هر بازار، ترجیحات و مقررات منحصر به فرد خود را دارد و آگاهی از ویژگیهای منحصر به فرد هر بازار هدف برای شرکتی که مایل به ورود به آن بازار است کلیدی است.
انجام تحقیقات بازار و تجارت در مورد شرکای خارجی، توزیعکنندگان، خریدارن و مشتریان میتواند به شرکت شما کمک کند تا از محصولات یا خدمات قابل فروش در بازارهای مختلف ایده بگیرد. به این ترتیب، حتی قبل از فروش، شرکت زمان دارد تا محصول یا خدمات خاصی را برای برآوردن نیازها و ترجیحات مشتریان در بازار هدف اصلاح کند. تجارت و تحقیقات بازار در شناسایی استراتژی مناسب برای پیگیری بسیار مهم است.
فروش بینالمللی سودآور از یک رابطه پایدار با مشتریان ناشی میشود. این رابطه است که همیشه از تجارت پشتیبانی میکند. باید این امادگی را داشته باشید که 75 درصد از زمان برنامهریزی خود را صرف مشتریان و نیازهای آنها کنید. اطلاعات مشتری را نمیتوان به سادگی با پیروی از اطلاعات کتابهای تجاری جمعآوری کرد. با این کار فقط یک سری اطلاعات بدست میآورید. باید بیرون بروید و مشتریان را جلب کنید. استراتژی صادرات شما به مشتری شما بستگی دارد.
به یاد داشته باشید از دست دادن پول برای رقابت در بازار، روش خوبی نیست. به عنوان یک صادرکننده، شما همیشه باید به دنبال مشارکت بهتری باشید، جایی که فروش آن سودآور و امیدوارکننده باشد. سطح بالای رقابت در محیط تجاری امروز به این معنی است که شما باید همه اطاعات را جمعآوری و تجزیه و تحلیل کنید تا فعالیت رقابتی در بازار هدف خود را پیشبینی کنید.
به همین دلیل، هوش رقابتی جز اساسی استراتژیهای صادرات است. از طریق تحقیقات هوش رقابتی، ایدهای از محصولات مشابهی که در حال حاضر در بازار هدف شما رقابت میکنند، دریافت خواهید کرد. همانطور که احتمالاً حدس زدهاید، اهداف اصلی هوش رقابتی باید درک رقبای شما باشد: سهم بازار آنها، استراتژیهای قیمتگذاری، شبکه توزیع، فعالیتهای تبلیغاتی و بازاریابی و خدمات به مشتریان. علاوه بر این شما باید نقاط قوت و ضعف رقبای خود را بررسی کنید تا به این وسیله ببینید چطور میتوانید کسب و خود را از رقبا متمایز سازید.
صادرکنندگان میدانند که چندین محدودیت قانونی و نظارتی وجود دارد که میتواند بر استراتژی شروع صادرات شما تأثیر بگذارد. هنگام ورود به بازار جدید، قبل از تدوین استراتژهای صادراتی خود، باید به توافقنامهها و مقررات تجاری توجه کنید.
علاوه بر پیامدهای حقوقی و نظارتی تجارت با کشورها و مناطق مختلف، صادرکنندگان نیز باید استراتژیهای گمرکی را برای استراتژیهای صادراتی خود بررسی کنند. به عنوان مثال برخی از دولتها ممکن است سوابق یا گواهیهای مربوط به کیفیت، سلامت و یا تولید محصولات را درخواست کنند. آگاهی از هزینهها و رویههای احتمالی اضافی از قبل میتواند به شما در ایجاد استراتژیهای قیمتگذاری رقابتی در برنامه صادرات شما کمک کند و از خطاهای پرهزینه جلوگیری کند.
با ما تماس بگیرید
تمام آنچه در این مطلب از آن برای تدوین یک استراتژی صادرات مناسب و مفید یاد شد در حوزه تخصص ما قرار دارند.
تمام آنچه در این مطلب از آن برای تدوین یک استراتژی صادرات مناسب و مفید یاد شد، شامل:
در حوزه تخصص ما قرار دارند. در برخی از این حوزهها ما به شما مشاوره میدهیم و در برخی موارد دیگر با معرفی کارشناس مناسب، تهیه و تدوین گزارش متناسب با کسب و کار و یا لینک دهی شما به مجریان امور، پشتیبان شما تا رسیدن به اهدافتان خواهیم بود.
به این نوع مقالات علاقه دارید؟
در خبرنامه ما عضو شوید تا مطالب مشابه را در ایمیل خود دریافت کنید.
دیدگاهتان را بنویسید