گزارشهای موجود
دانلود گزارشهای تجاری کشورها و صنایع مختلف
گزارشهای تجاری صادرات باید حاوی چه اطلاعاتی باشند؟
گزارش تجاری حاوی آمار و اطلاعات مرتبط با خرید و فروش محصول یا یک کشور خاص است و میتواند برای مقاصد تجاری مورد استفاده قرار گیرد.
چنانچه قصد صادرات به کشورهای خارجی را داشته باشید، مطالعه گزارشهای تجاری یکی از ملزمات شروع کار است. در این گزارشها روند صادرات و واردات به کشورها طی سالهای گذشته در نمودار و جدول مشخص شده و با توجه به نیاز مردم هر کشور، این روند برای حداکثر 5 سال آینده پیشبینی شدهاند. بر این اساس میتوان متوجه شد کدام بازارهای خارجی به کدام کالا نیاز روزافزون خواهند داشت و میتوانند بازار هدف باثبات و خوبی برای صادرات محسوب شوند.
همانطور که شروع هر کاری مستلزم انجام تحقیقات و بررسیهای کافی است، برای شروع صادرات نیز باید بازارهای جهانی را به خوبی مورد بررسی قرار داد و از روندها و نحوه تجارت کالای مورد نظر در عرصه بینالمللی آگاه بود. گزارشهای تجاری به همین منظور تولید میشوند تا راهنمای شروع کار صادرات و ورود به عرصه بینالمللی تجارت برای صادرکنندگان باشند. این گزارشها در واقع اطلاعات خوبی برای تهیه پلن تجاری در اختیار شما عزیزان قرار خواهند داد.
گزارشهای تجاری ما در سه دسته تهیه میشوند؛ مطالعات اولیه بازار (که تجارت کالای مشخصی را در عرصه جهانی مورد بررسی قرار میدهند)، تحقیقات بازار هدف (که در مورد صادرات یک کالای مشخص به یک کشور مشخص نوشته میشوند) و بررسی مقاصد صادراتی (که آمار صادرات و واردات یک کشور معین را مورد بررسی قرار داده و فرصتهای صادراتی آن کشور را با در نظر گرفتن میزان تولید، رقبا و نیازهای آن کشور تعیین میکنند). در راستای اهداف مورد نظر ما که همان ارائه مشاوره و خدمات به صادرکنندگان است، سولوتیس امکان تهیه گزارشهای سفارشی را برای شما عزیزان فراهم آورده است. لذا چنانچه کالا یا بازار هدف خود را در میان گزارشهای آماده نیافتید، میتوانید با تکمیل فرم پایین صفحه، درخواست خود را ثبت نمایید تا کارشناسان ما با شما تماس گرفته و گزارشی سفارشی مطابق با نیازهای خاص کسب و کار شما تهیه نمایند.
شما میتوانید برای آشنایی با نحوه ارائه گزارشهای ما، یک نمونه رایگان را دانلود نمایید. در این گزارش رایگان، خلاصهای از آنچه در گزارشهای ما ارائه میشود را مشاهده خواهید کرد:
دستهبندی گزارشهای تجاری صادراتی
مطالعات اولیه بازار
در صورتی که قصد صادرات کالای مشخصی را دارید اما نمیدانید کدام کشور میتواند بازار مفیدتری برای کالای شما باشد از این دسته گزارشها استفاده کنید که در آنها به روندهای تولید، صادرات و واردات کشورهای مختلف، الزامات صادرات و… پرداخته شده است.
تحقیقات بازار هدف
اگر قصد صادرات به کشور مشخصی را دارید اما نمیدانید کدام کالا در بازار مورد نظر سود بیشتری خواهد داشت از این گزارشها استفاده کنید. در این گزارشها به آمار صادرات و واردات، روند تولید، فرصتهای صادراتی و… پرداخته شده است.
بررسی مقاصد صادراتی
در صورتی که قصد صادرات کالای مشخصی به یک بازار هدف مشخص را دارید، از این دسته گزارشهای ما استفاده کنید. در این گزارشها کالا و بازار هدف مشخص شده و به صورت دقیقتر به وضعیت تجارت در بازار هدف پرداخته شده است.
گزارشات سفارشی شما
چنانچه کالا یا بازار هدف خود را در میان گزارشهای آماده نیافتید، از طریق فرم پایین صفحه با ما در تماس باشید. کافی است، اطلاعات مورد نیاز خود شامل کشور و محصول مورد نظر خود را وارد نمایید تا کارشناسان ما با شما تماس حاصل نمایند.
گزارش تجاری صادرات گل رز
گزارش تجاری راهنمای شروع صادرات گل رز توسط کارشناسان سولوتیس تهیه شده و آماده ارائه به مشتریان محترم است. در این گزارش به تولید گل رز در ایران و جهان، ارزش تجارت جهانی، استانداردها و الزامات صادرات گل رز، رقبا، قیمت گذاری و بازارهای بالقوه پرداخته شده است. ما همچنین میتوانیم این گزارش را مطالبق نیازهای خاص کسب و کار شما سفارشی کرده و گزارشی کاملتر تهیه کنیم. برای سفارش گزارش مورد نظر خود، این فرم را تکمیل نمایید تا با شما تماس بگیریم.
در این گزارش به بررسی روند تولید و تجارت گل بریده شده با تاکید بر «گل رز بریده شده – تازه» پرداخته شده است. حجم تولید و تجارت گل بریده شده و گل رز بریده شده در جهان و ایران مورد بررسی قرار گرفته است. در انتهای گزارش نیز به الزامات و استانداردهای لازم برای صادرات گل رز پرداخته شده است.
بر اساس آمار سازمان تجارت جهانی، ارزش تجارت انواع گل بریده شده به میزان 9 الی 8 میلیارد دلار در سال است. گل رز بریده شده تازه، بیشترین سهم از حجم تجارت انواع گل بریده شده را به خود اختصاص میدهد و سهمی به میزان 35 % از کل حجم تجارت انواع گل به ارزش تقریبی 3 میلیارد دلار در سال دارد و در سال 2019 به میزان 3.184 میلیارد دلار بوده است.
بررسی همزمان میزان تولید و تجارت گل رز، کشورها را به 4 دسته تفکیک میکند:
- کشورهای خودکفا که عمده نیاز خود را تولید میکنند. (مانند چین و هند)
- کشورهای واردکننده که ظرفیت تولید آنها پاسخگوی تقاضا داخلی نبوده و عمده نیاز خود را از طریق واردات تامین میکنند. (مانند آلمان)
- کشورهای صادرکننده که ظرفیت تولید آنها فراتر از تقاضا داخلی بوده و عمده تولید خود را صادر میکنند. (مانند کنیا و اتیوپی)
- کشورهای با ظرفیت تولید نسبتا بالا که همزمان واردات و صادرات بالایی دارند. (مانند هلند)
عمده تولید گل رز در جهان در هند و چین صورت میگیرد اما صرف مصرف داخلی خود میشود و عمده تجارت جهان توسط هلند، اکوادور و کنیا صورت میگیرد. آمریکا، هلند و آلمان بزرگترین واردکنندگان گل رز در جهان هستند و عمده صادرات و واردات گل دنیا توسط قاره اروپا صورت میگیرد.
عمده تولید انواع گل بریده شده در ایران در استان تهران (با سهم 49 درصدی) انجام میشود. اکثر تولید در استان تهران با سهمی 70 درصدی به صورت گلخانهای انجام میشود. مجموع تولید گل در سایر استانهای کشور به صورت 55 % گلخانهای و 45 % در فضای باز صورت میگیرد. روند تولید گل بریده شده در ایران در طی سالهای 1398-1390 با رشد مرکب سالیانه 5.88 % از 1781 میلیون شاخه به 2813 میلیون شاخه رسیده است.
صادرات گل رز ایران در سال 2019 به میزان 181 هزار دلار (0.005 % از تجارت دنیا) را تشکیل میدهد. در سالهای اخیر تمرکز صادراتی ایران به کشورهای گرجستان، کویت، امارات و بحرین بوده است. در گذشته قطر مقصد صادراتی مهمی برای ایران بوده است اما در طی چند سال اخیر صادرات به این بازار انجام نشده است.
بررسی بازارهای بالقوه صادراتی گل رز برای ایران شامل همسایگان، کشورهای منطقه و شرکای تجاری، ارزشی به میزان 235 میلیون دلار (7 % از کل تجارت دنیا) را نشان میدهد. همچنین روند ارزش و حجم واردات گل رز در اکثر این کشورها در دهه اخیر روند رو به رشدی داشته است.
معرفی
- بررسی کد محصول در گمرکات و منابع بینالمللی
تولید گل در جهان
- بررسی روند و جغرافیای تولید گل و گیاه زینتی در دنیا
- بررسی جغرافیای تولید گل رز در دنیا
- بررسی جغرافیای تولید گلهای بریده شده در ایران
تجارت گل در دنیا
- بررسی جغرافیایی کشورهای صادر کننده و وارد گننده گل بریده شده
- تحلیل بازارهای صادراتی گل رز در دنیا
- بررسی 10 ساله واردکنندگان برتر گل رز در دنیا
صادرات گل رز ایران
- نگاه کلی به تجارت گل رز در برخی از مقاصد صادراتی ایران
- معرفی بازارهای بالقوه صادراتی برای ایران
ملاحظات و الزامات محصول
- الزامات گرفتن مجوز ورود گل رز به بازار اروپا
- سایر الزامات برای برخی از بازارهای خاص کوچک
- قیمتهای نهایی گل رز بریده شده در بازار اروپا
- قیمت گل رز در مهمترین بازارها
- مقررات اداره استاندارد سازمان ملل برای کیفیت گل رز بریده شده
- مقررات مربوط به اندازه ارائه شده توسط اداره استاندارد سازمان ملل
گزارش تجاری صادرات گل شاخه بریده
گزارش تجاری راهنمای شروع صادرات گل شاخه بریده قبلا توسط کارشناسان سولوتیس تهیه شده و آماده ارائه به مشتریان محترم است. در این گزارش به تولید گل شاخه بریده در ایران و جهان، جغرافیای صادرات و واردات و الزامات و استانداردهای صادرات گل شاخه بریده پرداخته شده است. ما همچنین میتوانیم این گزارش را مطالبق نیازهای خاص کسب و کار شما سفارشی کرده و گزارشی کاملتر تهیه کنیم. برای سفارش گزارش مورد نظر خود، این فرم را تکمیل نمایید تا با شما تماس بگیریم.
در این گزارش به بررسی روند تولید و تجارت گل بریده شده پرداخته شده است. بر اساس آمار سازمان تجارت جهانی، ارزش تجارت انواع گل بریده شده به میزان 9-8 میلیارد دلار در سال است.
عمده تولید گل رز در جهان در هند و چین صورت میگیرد اما صرف مصرف داخلی خود میشود و عمده تجارت جهان توسط هلند، اکوادور و کنیا صورت میگیرد. آمریکا، هلند و آلمان بزرگترین واردکنندگان گل رز در جهان هستند و عمده صادرات و واردات گل دنیا توسط قاره اروپا صورت میگیرد.
عمده تولید انواع گل بریده شده در ایران در 6 استان تهران، خوزستان، مرکزی، فارس، مازندران و اصفهان انجام میشود. روند تولید گل بریده شده در ایران در طی سالهای 1398-1390 با رشد مرکب سالیانه 5.88 % از 1781 میلیون شاخه به 2813 میلیون شاخه رسیده است. در بررسی شیوه تولید گل بریده شده، در استان تهران 85 % تولید گلخانهای و 15 % تولید فضای باز انجام میشود. مجموع تولید گل در سایر استانهای کشور به صورت 55 % گلخانهای و 45 % در فضای باز انجام میشود.
چکیده
بخش 1: معرفی
- معرفی
- کد محصولات در گمرکات و منابع بینالمللی
- الزامات کیفی گلهای بریده شده
بخش 2: بررسی میزان تولید گل
- تولید گل در جهان
- بررسی روند و جغرافیای تولید گل و گیاه زینتی در دنیا
- بررسی روند تولید گلهای بریده شده در ایران
بخش 3: بررسی تجارت گل
- تجارت گل در دنیا
- بررسی جغرافیایی کشورهای صادر کننده و وارد گننده گل بریده شده
گزارش تجاری برای صادرات گیلاس و آلبالو
گزارش تجاری راهنمای شروع صادرات گیلاس و آلبالو قبلا توسط کارشناسان سولوتیس تهیه شده و آماده ارائه به مشتریان محترم است. در این گزارش به تولید گیلاس و آلبالو در جهان، رقبای جهانی، بازارهای بالقوه و روندهای صادرات و واردات میان کشورها پرداخته شده است. ما همچنین میتوانیم این گزارش را مطالبق نیازهای خاص کسب و کار شما سفارشی کرده و گزارشی کاملتر تهیه کنیم. برای سفارش گزارش مورد نظر خود، این فرم را تکمیل نمایید تا با شما تماس بگیریم.
در این گزارش به بررسی دادههای تجاری محصولات «گیلاس و آلبالو تازه» پرداخته شده است. آمار تولید جهان و تولید ایران برای این محصولات بررسی شده است. همچنین حجم تجارت جهانی و آمار صادرات ایران نیز مورد بررسی قرار گرفته است.
تولید جهان
بر اساس اعلام سازمان غذا و کشاورزی سازمان ملل متحد (فائو)، ترکیه بزرگترین تولید کننده گیلاس تازه در جهان با سهم 25.6% است. پس از ترکیه، کشورهای آمریکا، شیلی و ازبکستان بزرگترین تولید کنندگان گیلاس تازه در جهان هستند. ایران نیز با سهمی 4.9 % در تولید گیلاس تازه در جهان، در رتبه 5 تولید قرار دارد.
اطلاعات تولید آلبالو نشان از رقابت نزدیک کشورهای ترکیه، اوکراین و لهستان دارد. ایران نیز همانند تولید گیلاس تازه در تولید آلبالو تازه نیز جزو کشورهای برتر تولید کننده است و با سهمی 8.84 % در رتبه 4 قرار دارد.
تولید ایران
سطح زیر کشت گیلاس کشور در بازه سالهای 2012 تا 2019 با نوسان همراه بوده اما به علت کاهش بازدهی تولید، حجم تولید گیلاس تازه در کشور کاهش داشته است و سهم تولید ایران از کل تولید جهان روندی نزولی دارد. سطح زیر کشت آلبالو در کشور در همین بازه روند افزایشی داشته است. بازدهی تولید نیز به طور کلی کاهش داشته است اما در 4 سال اخیر نسبتا ثابت بوده است.
تجارت جهانی
چین بزرگترین وارد کننده گیلاس تازه دنیا است. واردات چین به صورت مستقیم و غیرمستقیم (از طریق هنک گنک به عنوان ریاکسپوتر) صورت میگیرد. واردات چین در مجموع 1.644 میلیارد دلار در سال 2020 بوده است که 42.3 % از واردات دنیا است. پس از آن آلمان، روسیه، کانادا و کره جنوبی بیشترین واردات گیلاس را به خود اختصاص میدهند.
عمده صادرات دنیا نیز توسط شیلی و آمریکا صورت میگیرد. حجم تجارت گیلاس در جهان جدود 3.42 میلیارد دلار در سال 2020 بوده است که سهم شیلی 1.235 میلیارد دلار (36.1 %) و سهم آمریکا 478 میلیون دلار (14 %) است.
صادرات ایران
درسال 2019، ارزش صادرات گیلاس تازه ایران به میزان 8.2 میلیون دلار (0.27 % از کل صادرات جهان) بوده است. ارزش صادرات آلبالو تازه ایران نیز به میزان 5.2 میلیون دلار (5.5 % از کل صادرات جهان) بوده است. روسیه مهمترین مقصد صادراتی ایران در هر دو محصول بوده است و بیش از 90 درصد از صادرات ایران به مقصد روسیه صورت میگیرد.
فرصتهای صادراتی ایران
برای بررسی فرصتهای صادراتی ایران به بررسی واردات گیلاس و آلبالو تازه در کشورهای منطقه خاورمیانه، همسایگان و شرکای تجاری مهم ایران (مانند چین) پرداخته شده است. بر اساس این اطلاعات ارزش بازار بالقوه صادرات گیلاس تازه برای ایران مجموعا نزدیک به 46.6 % درصد از کل بازار جهانی و به ارزش تقریبی 1.8 میلیارد دلار است. با حذف چین به عنوان بزرگترین واردکننده گیلاس تازه در جهان از این مجموع ارزش بازار بالقوه صادرات گیلاس تازه برای ایران مجموعا نزدیک به 4.3 % درصد از کل بازار جهانی و به ارزش تقریبی 165.78 میلیون دلار است.
ارزش بازار بالقوه صادرات آلبالو تازه برای ایران نیز مجموعا نزدیک به 27.2 % درصد از کل بازار جهانی و به ارزش تقریبی 21 میلیون دلار است.
چکیده
بخش 1: معرفی
- معرفی
- معرفی محصول
- کد محصول در گمرکات و منابع بین المللی
بخش 2: بررسی تولید
- گزارش های تولید
- تولید گیلاس تازه
- تولید آلبالو تازه
- تولید ایران
بخش 3: بررسی تجارت
- گزارش های تجارت
- ارزش تجارت جهانی گیلاس و آلبالو تازه
- صادرکنندگان و واردکنندگان بزرگ گیلاس تازه
- صادرکنندگان و واردکنندگان بزرگ آلبالو تازه
- بررسی صادرات ایران
- بررسی بازارهای بالقوه صادراتی برای ایران
گزارش تجاری صادرات پسته
گزارش تجاری راهنمای شروع صادرات پسته قبلا توسط کارشناسان سولوتیس تهیه شده و آماده ارائه به مشتریان محترم است. در این گزارش به تولید پسته در ایران و جهان، ارزش تجارت جهانی، رقبا و بازارهای بالقوه پرداخته شده است. ما همچنین میتوانیم این گزارش را مطالبق نیازهای خاص کسب و کار شما سفارشی کرده و گزارشی کاملتر تهیه کنیم. برای سفارش گزارش مورد نظر خود، این فرم را تکمیل نمایید تا با شما تماس بگیریم.
در این گزارش به بررسی دادههای تجاری محصول «پسته» پرداخته شده است. آمار تولید جهان و تولید ایران برای این محصولات بررسی شده است. همچنین حجم تجارت جهانی و آمار صادرات ایران نیز مورد بررسی قرار گرفته است.
محصول
درخت پسته بومی منطقه خاورمیانه بوده که با انتقال بذر پسته کرمان به کالیفرنیا (آمریکا)، تولید آن در کالیفرنیا توسعه یافته است و امروزه عمده نیاز جهان توسط ایران و آمریکا تامین میشود. محصول پسته دارای باردهی متناوب بوده و یکسال بیشتر از متوسط و یکسال کمتر از متوسط تولید محصول میکند.
تولید جهان
بر اساس اعلام سازمان غذا و کشاورزی سازمان ملل متحد (فائو)، ایران و آمریکا با حجم تولید بیش از 335 هزار تن با درصد سهمی بسیار نزدیک بزرگترین تولیدکنندگان پسته جهان هستند. اما مساحت زیر کشت ایران حدود 2.5 برابر آمریکا و بالعکس بازدهی تولید آمریکا 2.5 برابر بازدهی ایران است. کشور چین نیز با برنامه ریزی بلندمدت در حال افزایش تولید خود است که البته به بازدهی تولید خود توجه ویژهای داشته است.
تولید ایران
سطح زیر کشت پسته کشور در بازه سالهای 2012 تا 2019 به طور کلی افزایش یافته است.
تجارت جهانی
براساس اطلاعات سازمان تجارت جهانی، در چند سال ارزش صادرات پسته با پوست مبلغی بین 2.5 الی 3 میلیارد دلار و ارزش صادرات پسته بدون پوست مبلغی در حدود 500 هزار دلار است. بنابراین مجموع ارزش تجارت پسته رقمی نزدیک به 3 الی 3.5 میلیارد دلار در سال است. در سال 2020 ارزش صادرات پسته با پوست مبلغی به ارزش 2.559 میلیارد دلار با حجمی نزدیک به 344 هزار تن بوده است (میانگین هر کیلوگرم 7.45 دلار). در سال 2020 ارزش صادرات پسته بدون پوست مبلغی به ارزش 607.5 میلیون دلار با حجمی نزدیک به 48.8 هزار تن بوده است (میانگین هر کیلوگرم 12.45 دلار).
در محصول پسته با پوست، آمریکا (با سهم 55.1 %) و ایران (با سهم 25.9 %) بزرگترین صادرکنندگان جهان هستند. چین (با سهم 28.9 %) و آلمان (با سهم 16 %) بزرگترین واردکنندگان پسته با پوست جهان هستند.
در محصول پسته بدون پوست، ایران (با سهم 31.8 %) و ترکیه (با سهم 17.6 %) بزرگترین صادرکنندگان جهان هستند. آلمان (با سهم 23.8 %) و ایتالیا (با سهم 15.1 %) بزرگترین واردکنندگان پسته بدون پوست هستند.
صادرات ایران
در محصول پسته با پوست کشورهای چین و هنککنگ مهمترین مقاصد صادراتی ایران با سهمی نزدیک به 80 % از کل صادرات ایران هستند. در محصول پسته بدون پوست نیز آلمان مهمترین مقصد صادراتی ایران بوده است، همچنین میزان صادرات به ایتالیا نیز، با مقداری نوسان، به طور کلی افزایش داشته است.
فرصتهای صادراتی منطقه¬ای ایران
بر اساس اطلاعات تجارت پسته باپوست و بدون پوست در کشورهای منطقه خاورمیانه، همسایگان و شرکای تجاری مهم ایران (مانند چین) ارزش بازار بالقوه صادرات پسته با پوست برای ایران مجموعا نزدیک به 32.6 % درصد از کل بازار جهانی و به ارزش تقریبی 834.4 میلیون دلار است. با حذف چین به عنوان بزرگترین واردکننده پسته جهان از این مجموع ارزش بازار بالقوه صادرات پسته با پوست برای ایران مجموعا نزدیک به 7 % درصد از کل بازار جهانی و به ارزش تقریبی 178.4 میلیون دلار است.
چکیده
بخش 1: معرفی
- معرفی
- معرفی محصول
- کد محصول در گمرکات و منابع بین المللی
بخش 2: بررسی تولید
- گزارش های تولید
- تولید پسته در دنیا
- تولید پسته ایران
بخش 3: بررسی تجارت
- گزارش های تجارت
- ارزش تجارت جهانی پسته
- صادرکنندگان و واردکنندگان بزرگ پسته با پوست
- صادرکنندگان و واردکنندگان بزرگ پسته بدون پوست
- بررسی صادرات ایران
- بررسی بازارهای بالقوه صادراتی در منطقه برای ایران
گزارش تجاری صادرات میگو
گزارش تجاری راهنمای شروع صادرات میگو قبلا توسط کارشناسان سولوتیس تهیه شده و آماده ارائه به مشتریان محترم است. در این گزارش به روشهای تولید میگو، رقبای جهانی، بازارهای بالقوه و روندهای صادرات و واردات میان کشورها پرداخته شده است. ما همچنین میتوانیم این گزارش را مطالبق نیازهای خاص کسب و کار شما سفارشی کرده و گزارشی کاملتر تهیه کنیم. برای سفارش گزارش مورد نظر خود، این فرم را تکمیل نمایید تا با شما تماس بگیریم.
در این گزارش به بررسی دادههای تجاری «میگوی آب سرد منجمد» با کد HS 030616 و «سایر انواع میگوی منجمد (به جز میگوی آب سرد)» با کد HS 030617 پرداخته شده است. آمار تولیدگنندکان جهان و حجم تجارت جهانی و آمار صادرات ایران مورد بررسی قرار گرفته است.
تولید جهان
میگو در دنیا دارای انواع متعددی است. بر اساس اعلام سازمان غذا و کشاورزی سازمان ملل متحد (فائو)، بیشترین تولید کل میگو در جهان در اختیار چین، تایلند، ویتنام، اندونزی و هند است که 70 % تولید میگو جهان را تشکیل میدهد و تمامی این کشورها در قاره آسیا قرار دارند. در آمریکای جنوبی اکوادور نیز دارای مزیت خوبی در تولید میگو در آن منطقه است.
تولید میگوی منجمد در اکوادور، ویتنام و هند با اختلاف از سایر کشورها بیشتر است. اکوادور با شیب صعودی رشد تولید در شش سال اخیر تقریباً از کشور سوم تولید کننده جهان به جایگاه کشور اول تولیدکننده میگوی منجمد رسیده است.
تجارت جهانی
ارزش تجارت جهانی «میگوی آب سرد منجمد» در سال 2020 به میزان تقریبی 1.6 میلیارد دلار (863 هزار تن) و ارزش تجارت جهانی «سایر انواع میگوی منجمد» در سال 2020 به میزان تقریبی 20.5 میلیارد دلار (8530 هزار تن) بوده است.
عمده صادرات میگوی آب سرد منجمد، توسط گرینلند، دانمارک و کانادا صورت میگیرد. از ارزش تجارت 1.6 میلیارد دلاری این محصول در سال 2020، سهم گرینلند 432 میلیون دلار (27 %)، دانمارک 291 میلیون دلار (18 %) و کانادا 237 میلیون دلار (14.8 %) بوده است.
عمده صادرات سایر انواع میگوی منجمد، توسط هند، اکوادور و ویتنام صورت میگیرد. از ارزش تجارت 20.5 میلیارد دلاری این محصول در سال 2020، سهم هند 3.8 میلیارد دلار (18.5 %)، اکوادور 3.6 میلیارد دلار (17.7 %) و ویتنام 1.9 میلیارد دلار (9.5 %) بوده است.
عمده واردات میگوی آب سرد منجمد، توسط چین، دانمارک و ژاپن صورت میگیرد. از کل واردات جهان، سهم چین 264 میلیون دلار (22.5 %)، دانمارک 250 میلیون دلار (21.4 %) و ژاپن 124 میلیون دلار (10.5 %) بوده است.
عمده واردات سایر انواع میگوی منجمد، توسط آمریکا، چین و ژاپن صورت میگیرد. از کل واردات جهان، سهم آمریکا 4.8 میلیارد دلار (28.5 %)، چین 3.1 میلیارد دلار (18.1 %) و ژاپن 1.3 میلیارد دلار (7.7 %) بوده است.
صادرات ایران
صادرات میگوی ایران در 10 سال اخیر اعدادی بین 20 تا 40 میلیون دلار بوده است. از این عدد سهم میگوی آب سرد بسیار کم بوده و بیش از 90 درصد صادرات ایران را سایر انواع میگو تشکیل میدهد. ارزش صادرات میگوی آب سرد منجمند ایران در سال 2020 به میزان 1.7 میلیون دلار بوده که تقریبا همه آن به چین صادر شده است. عمده صادرات سایر انواع میگو در سالهای اخیر به مقصد امارت انجام شده است. (به جز سال 2020)
فرصتهای صادراتی ایران
با توجه به عوارض گمرکی صفر یا بسیار کم در کشورهای همسایه، اگرچه این کشورها مصرف بالایی در مقایسه با کشورهایی مانند چین و ژاپن ندارند، اما برای سطح تولید داخلی کشورما با درنظر گرفتن هزینههای حمل و عوارض گمرکی پایین گزینههای مناسبی برای صادرکنندگان ایرانی خواهد بود. به طور کلی در طی 5 سال اخیر، بیشتر از 50 % ارزش صادرات میگوی ایران به امارت بوده است. (به جز میگوی آب سرد منجمد) البته سال 2020 سالی متفاوت از این روند بوده و صادرات ایران به امارات دچار اختلال شده بود.
در بین همسایگان ایران، روسیه و امارات با اختلاف بالایی نسبت به سایر همسایگان واردات میگو دارند. بررسی تراز تجاری این دو کشور نشان میدهد که واردات میگو روسیه برای مصرف داخلی و واردات میگو امارات برای صادرات مجدد صورت گرفته است.
چکیده
بخش 1: معرفی
- معرفی
- بررسی کد محصول در گمرکات و منابع بینالمللی
بخش 2: بررسی تولید
- بررسی تولید (پرورش/صید) میگو در دنیا
بخش 3: بررسی تجارت
- تحلیل بازارهای صادراتی میگو
- صادرکنندگان
- واردکنندگان
- صادرات میگوی ایران
- معرفی بازارهای بالقوه صادراتی
- تعرفه واردات میگو از ایران در کشورهای مقصد
بخش 4: بررسی استاندارها
- استانداردهای لازم
گزارش تجاری صادرات پسته به اروپا
گزارش تجاری راهنمای صادرات پسته به اروپا قبلا توسط کارشناسان سولوتیس تهیه شده و آماده ارائه به مشتریان محترم است. در این گزارش به آمار صادرات و واردات پسته در جهان، مقدار کاهش یا افزایش یافتن تجارت آن میان کشورهای مختلف و استانداردها و الزامات صادراتی پسته پرداخته شده است. ما همچنین میتوانیم این گزارش را مطالبق نیازهای خاص کسب و کار شما سفارشی کرده و گزارشی کاملتر تهیه کنیم. برای سفارش گزارش مورد نظر خود، این فرم را تکمیل نمایید تا با شما تماس بگیریم.
در این گزارش به بررسی دادههای تجاری محصول «پسته» پرداخته شده است. آمار تولید جهان و تولید ایران برای این محصولات بررسی شده است. همچنین حجم تجارت جهانی و آمار صادرات ایران نیز مورد بررسی قرار گرفته است.
محصول
درخت پسته بومی منطقه خاورمیانه بوده که با انتقال بذر پسته کرمان به کالیفرنیا (آمریکا)، تولید آن در کالیفرنیا توسعه یافته است و امروزه عمده نیاز جهان توسط ایران و آمریکا تامین میشود. محصول پسته دارای باردهی متناوب بوده و یکسال بیشتر از متوسط و یکسال کمتر از متوسط تولید محصول میکند.
تولید جهان
بر اساس اعلام سازمان غذا و کشاورزی سازمان ملل متحد (فائو)، ایران و آمریکا با حجم تولید بیش از 335 هزار تن با درصد سهمی بسیار نزدیک بزرگترین تولیدکنندگان پسته جهان هستند. اما مساحت زیر کشت ایران حدود 2.5 برابر آمریکا و بالعکس بازدهی تولید آمریکا 2.5 برابر بازدهی ایران است. کشور چین نیز با برنامه ریزی بلندمدت در حال افزایش تولید خود است که البته به بازدهی تولید خود توجه ویژهای داشته است.
تولید ایران
سطح زیر کشت پسته کشور در بازه سالهای 2012 تا 2019 به طور کلی افزایش یافته است.
تجارت جهانی
براساس اطلاعات سازمان تجارت جهانی، در چند سال ارزش صادرات پسته با پوست مبلغی بین 2.5 الی 3 میلیارد دلار و ارزش صادرات پسته بدون پوست مبلغی در حدود 500 هزار دلار است. بنابراین مجموع ارزش تجارت پسته رقمی نزدیک به 3 الی 3.5 میلیارد دلار در سال است. در سال 2020 ارزش صادرات پسته با پوست مبلغی به ارزش 2.559 میلیارد دلار با حجمی نزدیک به 344 هزار تن بوده است (میانگین هر کیلوگرم 7.45 دلار). در سال 2020 ارزش صادرات پسته بدون پوست مبلغی به ارزش 607.5 میلیون دلار با حجمی نزدیک به 48.8 هزار تن بوده است (میانگین هر کیلوگرم 12.45 دلار).
در محصول پسته با پوست، آمریکا (با سهم 55.1 %) و ایران (با سهم 25.9 %) بزرگترین صادرکنندگان جهان هستند. چین (با سهم 28.9 %) و آلمان (با سهم 16 %) بزرگترین واردکنندگان پسته با پوست جهان هستند.
در محصول پسته بدون پوست، ایران (با سهم 31.8 %) و ترکیه (با سهم 17.6 %) بزرگترین صادرکنندگان جهان هستند. آلمان (با سهم 23.8 %) و ایتالیا (با سهم 15.1 %) بزرگترین واردکنندگان پسته بدون پوست هستند.
صادرات ایران
در محصول پسته با پوست کشورهای چین و هنککنگ مهمترین مقاصد صادراتی ایران با سهمی نزدیک به 80 % از کل صادرات ایران هستند. در محصول پسته بدون پوست نیز آلمان مهمترین مقصد صادراتی ایران بوده است، همچنین میزان صادرات به ایتالیا نیز، با مقداری نوسان، به طور کلی افزایش داشته است.
فرصتهای صادراتی منطقه¬ای ایران
بر اساس اطلاعات تجارت پسته باپوست و بدون پوست در کشورهای منطقه خاورمیانه، همسایگان و شرکای تجاری مهم ایران (مانند چین) ارزش بازار بالقوه صادرات پسته با پوست برای ایران مجموعا نزدیک به 32.6 % درصد از کل بازار جهانی و به ارزش تقریبی 834.4 میلیون دلار است. با حذف چین به عنوان بزرگترین واردکننده پسته جهان از این مجموع ارزش بازار بالقوه صادرات پسته با پوست برای ایران مجموعا نزدیک به 7 % درصد از کل بازار جهانی و به ارزش تقریبی 178.4 میلیون دلار است.
چکیده
بخش 1: معرفی
- معرفی
- معرفی محصول
- کد محصول در گمرکات و منابع بین المللی
بخش 2: بررسی تولید
- گزارش های تولید
- تولید پسته در دنیا
- تولید پسته ایران
بخش 3: بررسی تجارت
- گزارش های تجارت
- ارزش تجارت جهانی پسته
- صادرکنندگان و واردکنندگان بزرگ پسته با پوست
- صادرکنندگان و واردکنندگان بزرگ پسته بدون پوست
- بررسی صادرات ایران
- بررسی بازارهای بالقوه صادراتی در منطقه برای ایران
فرم درخواست گزارش تجاری صادرات
برای سفارش گزارش تجاری فرم مقابل را تکمیل کنید. همچنین میتوانید تصویر زیر را اسکن کرده و از طریق واتساپ با ما تماس حاصل نمایید.