سولوتیس
سولوتیس - در حال بارگذاری ...

17 سایت مشتری‌یابی خارجی برای صادرات

سایت‌های معرفی مشتری خارجی B2B برای صادرات

در دنیای امروز هر سازمان B2B تلاش می‌کند تا بتواند شرکای تجاری بین‌المللی خودش را بدون دردسر پیدا  کند. در واقع پیدا کردن پلتفرم‌های معتبر در این زمینه می‌توانند به رشد کسب‌وکارها کمک شایانی کنند. اما این شما هستید که در انتها تصمیم می‌گیرید چه شرکت‌های خدمات‌دهنده ای را به ‌عنوان شرکای تجاری خودتان انتخاب کنید. ما در ادامه برای شما معروف‌ترین سایت های مشتری یابی خارجی را معرفی خواهیم‌ کرد و سعی داریم با بررسی ویژگی‌های هر کدام از این سایت‌ها، به شما کمک کنیم که در مسیر انتخاب خدمات‌دهنده مورد نظرتان راحت‌تر قدم بردارید. هر کدام از این پلتفرم‌ها روش خاصی برای کمک به تجار دارند.

در این مقاله خواهید خواند:

بررسی سایت‌های مشتری یابی خارجی

وقتی شما یک فروشنده هستید که قصد دارید یک مشتری در یک کشور دیگر پیدا کنید تا محصول خود را به او بفروشید، یعنی شما خودتان صاحب کسب و کارید و در واقع یک business هستید که قصد دارید محصول خود را به یک business دیگر بفروشید. به این نوع ارتباط تجاری که بین دو کسب و کار یا بیزنس صورت می‌گیرد و مشتری نهایی (customer) در آن حضور ندارد به  اصطلاح Business to Business و به اختصار B2B می‌گویند.

B2B به‌ معنای تجارت بنگاه به بنگاه می‌باشد که در واقع به اتصال میان دو خدمات دهنده و تاجر گفته می‌شود. برای اینکه این تاجران راحت‌تر بتوانند یکدیگر را پیدا کرده و با هم معامله انجام دهند، یکسری سایت‌های مشتری یابی B2B به وجود آمده‌اند که به مشتریان خدمات بازاریابی بین‌ المللی ارائه می‌دهند. در این وبسایت‌ها شما می‌توانید به لیست خریداران خارجی دسترسی داشته باشید.

در حال‌ حاضر به لطف وجود اینترنت، تجارت بین‌المللی B2B بسیار بهتر است.

1. سایت eWorldTrade

 سایت eWorldTrade به‌ عنوان یک پلتفرم پیشرو B2B شناخته می‌شود که در حال حاضر سروصدای زیادی بپا کرده است.‌ eWorldTrade جزو آن دسته از سایت‌های مشتری یابی خارجی است که در مدت زمان بسیار کوتاهی نام و نشانی برای خود دست‌وپا کرده و به یکی از رهبران پیشرو در صنعت B2B تبدیل شده است.

این شرکت متشکل از بیش از 1 میلیون تاجر می‌باشد که در 195 کشور جهان به معامله در بیش ‌از 10000 بازار می‌پردازند.

این خدمات دهنده همچنین برنامه مختص تلفن همراه خودشان را نیز گسترش داده که این موضوع به کاربران کمک می‌کند تا به ‌راحتی از خدمات این سایت بهره ببرند.

شفافیت یکی از مهم‌ترین عواملی است که باعث شده این سایت به یکی از 5 بازار برتر در سراسر جهان برای تاجران تبدیل شود. امکان برقراری ارتباط سازنده با میلیون ‌ها تاجر در سراسر جهان به ‌عنوان یکی از ویژگی ‌های شگفت‌انگیز eWorldTrade شناخته می‌شود.

در سایت eWorldTrade شما می‌توانید محصولات را با بالاترین کیفیت و پایین‌ترین قیمت تهیه نمایید. این سایت یک وب‌سایت فوق‌العاده و کاربر پسند است که به ‌عنوان منبع اصلی بسیاری از تاجران در سراسر جهان شناخته می‌شود.

چرا شما به دنبال مشتری بگردید؟
با حضور فعال در دنیای آنلاین، کاری کنید تا مشتری شما را پیدا کند

2. سایت Alibaba

سایت Alibaba از دیگر سایت‌های مشتری یابی خارجی است که در صنعت B2B صاحب نام و نشان است. Alibaba به ‌عنوان یکی از سایت‌های رهبر در صنعت B2B شناخته می‌شود که بیشتر در منطقه آسیا و اقیانوسیه کاربرد دارد.

این سایت به ‌عنوان یکی از سایت های B2B تخصصی می‌تواند به سازمان‌های تجاری بین‌المللی کمک کند تا با خریداران و فروشندگان ارتباط بگیرند. با توجه به وجود تعداد بی‌شماری از کاربران در سراسر جهان، از طریق Alibaba شما میتوانید در سریع‌ترین زمان ممکن خریداران و فروشندگان را پیدا کنید. بدون شک Alibaba به ‌عنوان یکی از سایت‌های پیشرو در صنعت B2B شناخته می‌شود.

اگر شما به‌ دنبال تاجران چینی هستید، می‌توانید از طریق این سایت به ‌راحتی به هدفتان دست پیدا کنید.

به واسطه جامع بودن سایت Alibaba، خیلی کم پیش می‌آید که شما محصولی را با قیمت مد نظرتان در این سایت پیدا نکنید.

3. سایت مشتری یابی خارجی Tradewheel

سایت Tradewheel یکی دیگر از سایت‌های مشتری یابی خارجی می‌باشد که در Delaware آمریکا واقع شده ‌است. برای اولین ‌بار در سال 2003 بود که این سایت تاسیس شد. در حال حاضر برای دو دهه متوالی است که Tradewheel به‌ عنوان یک پلتفرم کاملاً قابل‌ اعتماد برای تاجران بین‌المللی شناخته میشود. پایه گذاران این وب‌سایت تلاش دارند تا روند تجارت عمده‌فروشی را برای همه متقاضیان در سراسر جهان آسان کنند.

ویژگی‌هایی مانند پشتیبانی 24 ساعته در 7 روز هفته، امکان استفاده از خدمات مدیران فروش بین‌المللی و … جزء مزایای این وب‌سایت هستند. در حال حاضر بیش‌ از حدود 7 میلیون و 500 کاربر از سراسر جهان از خدمات موجود در این سایت بهره می‌برند.

علاوه ‌بر این موضوع در این سایت میلیون‌ها محصول در دسته‌بندی‌های مختلف به مشتریان ارائه می‌شوند. این سایت در بیش ‌از حدود 190 کشور در سراسر جهان فعال است و در بیش‌ از حدود 38 صنعت گوناگون می‌تواند نیاز مشتریان را برطرف سازد. 

4. سایت فروش بین‌المللی Amazon

از دیگر سایت‌های مشتری یابی خارجی پیشگام، ما  می‌توانیم به Amazon اشاره کنیم. سایت بازاریابی بین‌ الملل Amazon به ‌عنوان یکی از کاربر پسند ترین بازارهای مجازی شناخته می‌شود که می‌تواند زمینه رشد و پیشرفت کسب‌وکارها را فراهم کند.

تعداد زیادی از سایت‌های مشتری یابی خارجی تنها روی فروشندگان متمرکز می‌شوند. اما Amazon علاوه ‌بر تمرکز روی فروشندگان، راهنمای خریداران نیز می‌باشد و به خریداران کمک می‌کند تا راحت‌تر به هدفشان دسترسی دست پیدا کنند.

Amazon با داشتن مجموعه‌ی کاملی از محصولات، به‌ عنوان یک بازار پیشرو B2B در منطقه آمریکای شمالی شناخته می‌شود.

در کنار تمامی این موارد، Amazon یک پلتفرم بسیار کاربر پسند دارد و می‌تواند در سریع‌ترین زمان ممکن نیاز مخاطبین را برطرف سازد.

5. سایت مشتری یابی خارجی DHgate

یکی دیگر از سایت‌های مشتری یابی خارجی DHgate می‌باشد که به ‌صورت گسترده در زمینه فروش محصولات چینی فعالیت میکند. در این‌ سایت، شما می‌توانید طیف گسترده‌ای از محصولات را از صنعت مد گرفته تا تا لوازم الکتریکی با قیمت‌های پایین تهیه نمایید.

نکته‌ای که باعث شده تا این سایت بازاریابی بین‌ المللی از خدمات‌دهندگان دیگر متمایز شود، ایجاد فرصت برای مشاغل کوچک است. اگر شما صاحب یک تجارت کوچک هستید، می‌توانید به‌ صورت عمده محصولات مورد نیاز خودتان از تولیدکنندگان چینی با صرفه‌جویی در هزینه‌های خود خریداری کنید.

علاوه‌ بر این موضوع، DHgate یک پلتفرم امن را برای تراکنش‌ها ایجاد کرده‌ است. در این سایت، شما می‌توانید از خدمات کامل و جامع بهره ببرید.

6. سایت خرید و فروش AliExpress

سایت AliExpress از دیگر سایت‌های مشتری یابی خارجی می‌باشد که خدمات بازاریابی بین ‌المللی را به مشتریان ارائه می‌دهد.

این سایت به ‌عنوان یک پلتفرم B2C شناخته می‌شود ‌که طیف گسترده‌ای از محصولات و لیست خریداران، تولیدکنندگان و فروشندگان خارجی را در اختیار کاربران قرار می‌دهد. اگر شما جزو آن دسته از افرادی هستید که امکان ثبت سفارشات انبوه در وب‌سایت های B2B را ندارید، می‌توانید از AliExpress استفاده کنید. این سایت برای تجارت ‌های بین‌المللی در حجم پایین گزینه مناسبی است.

AliExpress میلیون‌ها کاربر در سراسر جهان دارد که این موضوع این خدمات دهنده را به یک سایت قابل‌ اعتماد تبدیل کرده ‌است.

AliExpress کاملاً کاربر پسند و جذاب است.

7. سایت B2B مشتری یابی EC21 

سایت EC21 یکی از مشهورترین سایت‌های مشتری یابی خارجی می‌باشد که طیف گسترده‌ای از کالاها را به مشتریان ارائه می‌دهد. این سایت توانسته به‌ خوبی نیاز علاقمندان به تجارت B2B را فراهم سازد. یکی از جذاب‌ترین ویژگی‌ های EC21 که با نام به buyers Central شناخته می‌شود، روند پیدا کردن محصولات را برای کاربران آسان‌تر می‌کند. 

8. سایت مشتری یابی خارجی Global Source 

 سایت Global Source از دیگر سایت‌های موفق است که می‌تواند در زمینه پیدا کردن مشتری خارجی برای صادرات کمک کننده باشد. سه دهه فعالیت تخصصی سایت Global Source در بستر B2B باعث شده تا کاربران بتوانند در سریع‌ترین زمان ممکن تجار فعال در این زمینه را پیدا کنند. در این سایت بیش ‌از 500 دسته محصول متفاوت ارائه ‌شده و در مجموع بیش ‌از 25000 محصول در این پلتفرم قابل فروش هستند. شما می‌توانید از قطعات خودرو گرفته تا لوازم الکترونیکی و لوازم مد روز را در این پلتفرم تهیه نمایید. 

9. سایت بازاریابی ECplaza

از دیگر شناخته‌شده‌ترین سایت‌های مشتری یابی خارجی ما می‌توانیم به ECplaza اشاره کنیم. شیوه تجارت در این سایت بسیار کارآمد است. کاربران فعال در این سایت از مرز نیم میلیون نفر رد شده‌اند و همین موضوع باعث شده تا لزوم پیشرفت کسب‌وکار،استفاده از خدمات این سایت باشد.

برای اولین ‌بار این سایت در سال 1996 پایه‌ریزی شد. در آن زمان هدف این سایت، سهولت در تجارت B2B بود. جدای از متصل کردن خریداران و فروشندگان در سراسر جهان، ECplaza خدمات گوناگون و متنوع دیگری را نیز به مشتریان ارائه می‌دهد. همین موضوع روند تجارت در بستر B2B را آسان‌تر می‌کند. 

10. فروش عمده محصولات در سایت Made-in-China

مورد دیگر از سایت‌های مشتری یابی خارجی، سایت Made-in-China است. از نام این سایت مشخص است که اکثر تولیدکنندگان و تأمین ‌کنندگان فعال در این سایت چینی هستند. این پلتفرم یکی از سریع‌ترین پلتفرم های B2B در سراسر کره زمین است که تجربه کاربری استثنائی را به کاربرانش ارائه می‌دهد.

11. سایت Seebiz 

از دیگر فعالان در زمینه ارائه خدمات بازاریابی بین ‌المللی، سایت Seebiz می‌باشد که در ایالات ‌متحده آمریکا مستقر است. شما در این شبکه گسترده در حال ظهور می‌توانید با تولیدکنندگان، توزیع‌کنندگان، عمده‌فروشان یا خرده‌فروشان ارتباط بگیرید. بیش ‌از حدود 650000 محصول متفاوت از بیش از 1000 فروشنده تایید شده و قابل ‌اعتماد در این سایت وجود دارند که از محصولات صنایع پرطرف‌دار برای مثال صنایع غذایی، پوشاک، زیبایی و … هستند.

از ویژگی ‌های منحصر به‌ فرد این سایت، ما می‌توانیم به قیمت ‌گذاری گروهی محصولات اشاره کنیم. این موضوع به مشتریان کمک می‌کند تا بر اساس رابطه و همچنین سابقه خرید، خودشان را در گروه ‌های گوناگون قرار دهند.

Seebiz قصد دارد یک اکوسیستم برای عمده‌فروشان بسازد که توسط آن بتوانند بدون دردسر معاملات خودشان را انجام دهند. شما در این سایت می‌توانید به راحتی معاملات خود را پیش ببرید. 

12. سایت ECVV 

یکی از سایت ‌های مشتری یابی خارجی ECVV است که در سال 2006 به وجود آمد. با همین سن کم، این سایت به ‌عنوان یکی از شناخته ‌شده‌ ترین بسترهای B2B شناخته می‌شوند، افرادی که مایل‌اند محصولات مورد نظر خودشان را از چین تهیه کنند می‌توانند، از این بستر بهره ببرند.

13. سایت Scoutstock

سایت Scoutstock یکی از وب‌ سایت‌های مشتری یابی خارجی می‌باشد که برای اولین‌ بار در هلند تأسیس شد. این سایت برای فعالانی که می‌خواهند در اروپا به تجارت بپردازند، گزینه مناسبی می‌باشد. Scoutstock شرایط و فرصت‌های طلایی را برای شرکت‌ها و خریداران فراهم می‌کند تا از طریق بازار آنلاین، کسب‌وکارشان را توسعه دهند. در این سایت کاربران می‌توانند با کمترین مشکل و دردسر به جستجوی محصولاتشان بپردازند. 

14. سایت Tradeindia

سایت Tradeindia از دیگر سایت‌های مشتری یابی خارجی است که صادرکنندگان، واردکنندگان، تولید کنندگان، نمایندگان تجاری، تأمین‌کنندگان و … را به یکدیگر متصل می‌کند و مشکلات آن ‌ها را برطرف می‌سازد.

Tradeindia با ایجاد شبکه‌های کارآمد بین قاره‌های آسیا، اروپا و آمریکا به ‌عنوان یکی از پرطرف‌دارترین پلتفرم‌ های B2B در سراسر جهان شناخته می‌شود.

یکی از ویژگی‌های مهم موجود در این سایت، امکان چت زنده است که می‌تواند روند خرید و فروش و همچنین اعتمادسازی را بهبود ببخشد.

علاوه‌ بر این موضوع، در این سایت روزانه فرصت‌های جدید صادراتی برای فعالان باز می‌شود تا کاربران فرصت‌های موجود را مشاهده کنند.

15. سایت B2USA

سایت B2USA یکی از سایت های بازاریابی بین المللی در آمریکاست. این بستر سعی می‌کند تا صادرکنندگان و واردکنندگان را به یکدیگر متصل کند و به‌ صورت یک پلتفرم آنلاین روند فعالیت را برای تجار آسان‌تر کند. ویژگی اصلی این سایت مشتری یابی این است که شما می‌توانید در آن فرصت‌های کوچک شغلی را بدون نیاز به سرمایه‌گذاری زیاد پیدا کنید.

16. سایت MFGTrade

این پورتال از دیگر سایت‌های مشتری یابی خارجی است که روابط ارزشمندی را بین تجارت کنندگان فراهم می‌کند. با استفاده از این شبکه B2B تجارت عمده‌فروشی بین تأمین‌کنندگان و خریداران در سراسر جهان بسیار آسان می‌شود. سایت MFGTrade در سریع‌ترین زمان ممکن افراد را از نقاط متفاوت جهان به یکدیگر متصل می‌کند و در عین حفظ یکپارچگی روابط، معاملات را پیش می‌برد.

علاوه ‌بر این موضوع، برای مشاغل کوچک و متوسط امکان عضویت رایگان در این سایت فراهم شده‌ است. 

17. سایت IndiaMART 

سایت IndiaMART از دیگر بازارهای فعال برای تجارت B2B می‌باشد که عمده فروشان و خریداران را به یکدیگر متصل می‌کند. مأموریت اصلی این سایت آسان‌تر کردن تجارت بین‌المللی و اتصال صادرکنندگان، واردکنندگان تولیدکنندگان، عمده‌فروشان، بازرگانان و سایر اعضای شبکه B2B می‌باشد. این سایت، شبکه ‌های تجاری بسیار کارآمدی را در میان تأمین‌کنندگان هندی در سراسر جهان ایجاد کرده ‌است.

معرفی سایر وب سایت‌های مشتری یابی خارجی

علاوه بر آنچه که در اینجا معرفی شد، برخی سایت‌ها با اینکه با هدف دیگری غیر از معرفی خریداران و فروشندگان معرفی شده‌اند، قابلیت استخراج خریداران عمده در کشورهای دیگر را دارند. ما در مطلب دیگری به این موضوع پرداخته و این سایت‌ها را معرفی کرده‌ایم که می‌توانید آن را از لینک زیر مطالعه کنید:

شاید پیدا کردن سایت‌هایی برای مشتری یابی چالش بزرگی به نظر برسد، اما در واقع پیدا کردن مشتری چندان دشوار نیست. شما حتی اگر به وسیله روش‌های گفته شده در این مقاله و در مقاله پیدا کردن مشتری، موفق به یافتن مشتری نشدید، می‌توانید با خرید لیست مشتری از شرکت‌های معتبر به فهرست بلندی از مشتریان تأیید شده در صنعت خود دست یابید.

خرید لیست مشتریان معتبر
مربوط به محصول مورد نظر در کشور مورد نظر

در واقع آنچه چالش بزرگ‌تری محسوب می‌شود، ارتباط برقرار کردن به این مشتریان پیدا شده به شیوه‌ای است که بتوان آن‌ها را نسبت به خرید ترغیب کرد. برای این مسئله لازم است تا علاوه بر تسلط به زبان بازار هدف یا زبان انگلیسی، نسبت به اصول مذاکره با مشتری خارجی نیز آگاه باشید. به همین منظور با مطلبی آماده کرده‌ایم که مطالعه آن کمک قابل توجهی به صادرکنندگان ایران عزیزمان خواهد کرد. لینک این مقاله را در ادامه مشاهده می‌کنید:

ما مقالات سایت را بر اساس نیاز مخاطبان و سوالاتی که در تماس‌های تلفنی از سوی مخاطبانمان دریافت می‌کنیم می‌نویسیم. لذا اگر شما نیز در مورد بخصوصی نیاز به راهنمایی دارید و یا در زمینه سایت‌های مشتری یابی خارجی تجربه مفیدی دارید که اشتراک گذاری آن به تکمیل این مقاله کمک می‌کند خوشحال می‌شویم در کامنت‌ها پذیرایتان باشیم.

اشتراک گذاری پست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


whatsapp